VOORWOORD

HDSLR35 is een van de grootste online filmscholen en is ontstaan vanuit een filmschool die geheel gericht was op het filmen met DSLR camera’s. De ontwikkelingen hebben de afgelopen jaren echter niet stil gestaan en daarmee is de inhoud van deze online filmschool veranderd in een filmschool die zich ook richt op andere camera-systemen en op het vak van filmmaken in het algemeen.

Naast de online filmschool worden er door HDSLR35 ook iBooks uitgegeven en worden er workshops en seminars georganiseerd. Grote delen van de filmschool zijn geheel gratis online te bezoeken. Andere delen van de filmschool zijn voor een deel afgesloten en deze informatie kan besteld worden in de vorm van iBooks en/of PDF bestanden.

Waarom moet ik nu betalen voor bepaalde delen van de HDSLR35 filmschool terwijl de inhoud lange tijd gratis ter beschikking is gesteld? Het klopt dat de inhoud lange tijd gratis is geweest maar in de loop der jaren is de filmschool ontzettend gegroeid en daarmee is er heel veel tijd geïnvesteerd. We hebben het letterlijk over 100-en uren aan werk, onderzoek, schrijven, aanpassen en up-to-date houden van de inhoud. De prijzen voor de boeken is laag gehouden zeker als je het afzet tegenover de inhoud die je er voor krijgt. Het gaat om boeken die over het algmeen meer dan 100 pagina’s bevatten.

Ik onderhoud de filmschool puur uit liefde voor het vak en verzorg de inhoud in de vrije uren die overblijven naast mijn werk als professioneel filmmaker.


Vriendelijke groet,

Eric ‘Ervani’ van Nimwegen
www.staalwol.com
www.hdslr35.com

Comments are closed.